Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Coronacrisis: hoe houd jij het leuk?

Het coronavirus heeft een behoorlijk impact op onze levens. En dan heb ik het nog niet eens over de mensen die ziek zijn (geweest), of inmiddels aan het coronavirus zijn overleden. Ook voor degenen die niet direct door het virus zijn getroffen, zijn de gevolgen soms ingrijpend. Neem nu zaken als thuisquarantaine of social distancing. Opeens zitten we, meestal noodgedwongen, veel vaker en veel langer thuis en moeten we er het beste van zien te maken. In ons eentje, of samen met onze partner, of met het hele gezin.

Hoe houd je het in deze omstandigheden leuk? Wat doe je met die ‘extra tijd’? Zelf lees ik meer boeken, zowel fictie als non-fictie. Van lezen krijg ik gewoon nooit genoeg. Het ontspant en verbreedt mijn horizon. Ook ben ik heel druk met het schrijven van deel 2 van de Hypernachtserie, het vervolg op ‘Asverze’. Schrijven is nog zo’n activiteit die me heel blij maakt en energie geeft. Ik zou me geen leven zonder boeken en schrijven kunnen voorstellen.
Maar hoe vul jij je ‘extra tijd’ eigenlijk in? Wat doe jij nu je meer aan huis bent gebonden? Ga je knutselen? Pak je die hobby weer op? Schrijf jij je in voor die cursus die je al langer wilde volgen? Geef jij je misschien over aan eindeloze spelletjes patience? Of ga je wellicht vaker hardlopen? 

Laat het me maar weten. Ik ben heel benieuwd. En leuke tips en goede ideeën zijn natuurlijk altijd welkom. Wie weet heb ik er ook wel voor jou. Laten we elkaar een beetje ondersteunen en inspireren in deze tijden.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Coronacrisis: hoe houd jij het leuk?

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken