Blogpost: Lydia

[creatief] Manieren om boeken als geschenk nóg leuker te maken

Het is natuurlijk altijd leuk om een boek cadeau te krijgen, maar het is ook altijd leuk om een boek cadeau te doen! Ik vind het heerlijk om in de boekwinkel op zoek te gaan naar iets waarvan ik denk dat het bij die persoon past. En soms wil je het gewoon nog leuker maken dan het al is, en doe je er een schepje bovenop. Hieronder een aantal manieren om je cadeau nog persoonlijker te maken.

Lees het boek eerst zelf en laat berichtjes achter in de kantlijn
IMG_20190506_131738817.jpg  
Toen ik samen met een vriendin op vakantie in Engeland was en we in charity shops aan het sneupen waren, kwamen we in elke shop hetzelfde boek tegen! Uiteindelijk hebben we besloten er toch een mee te nemen, en een experiment te ondernemen. Ik zou het eerst lezen en voorzien van commentaar, en wanneer ik het uit had, zou ik het aan haar geven en zou zij ermee aan de slag gaan. Dit leidt bij ons tot hilarische reacties in de kantlijn op het boek zelf, maar ook tot

Lees verder op mijn site

Reacties op: [creatief] Manieren om boeken als geschenk nóg leuker te maken

Gesponsorde boeken