Ilona van Hilst Auteur

Blogpost: Ilona van Hilst

Cultureel spektakel op zaterdag 2 november op de Schrijversparade in Aalsmeer

Goedenmiddag HEBBAN-lezers!

Als Uithoornse schrijfster neem ik deel aan de Schrijversparade (zie de bijlagen én mijn webpagina).
Dit is een cultureel genot voor lezers en andere geïnteresseerden, zoals schrijvers, dichters, songwriters, columnisten. Er zijn workshops, zeepkist presentaties, er zit o.a. een vraag-en-antwoordpanel. Ook vindt er een boekverloting plaats met meerdere boeken. Iedereen is welkom in Aalsmeer, de Bibliotheek op Marktplaats 19 op zaterdag 2 november van 12.00-17.00 uur. Ook kinderen, voor hen is ook genoeg te doen, dus kom gezellig langs!

Ik sta er met mijn boeken en o.a. boekenleggers, wenskaarten en de ring van Rita (uit mijn 3e thriller). Ik heb inmiddels 3 thrillers geschreven en een kinderboek (9-12 jarigen). En mijn 4e thriller ligt ter redactie klaar. Ook schrijf ik momenteel in opdracht een poëzie/biografie van een Uithoornse dame, met filosofische inspirerende teksten. Een bijzondere ervaring.
Mijn boek Oogvocht is in april jl door een uitgever uitgebracht. Ik leg graag uit hoe makkelijk je een hobby kunt professionaliseren, zoals hoe je via een selfpublishing platform kunt uitgeven. Ik schreef voor onze kleinkinderen hun eigen kinderboek, hoe bijzonder leuk is dat, met hun koppies op de cover en 200 pagina's met illustraties (9-12 jarigen). Gewoon "in eigen beheer" alles doen, heel makkelijk, ik kan het aanbevelen. En ik had het geluk dat een uitgever mijn manuscript van Oogvocht goed genoeg vond om uit te brengen.
Ik hoop dat je komt kijken, luisteren, vragen stellen, vertellen en dat wij veel mensen mogen ontmoeten! 
Ilona van Hilst


8ad82c0dd38d2c2020137e6aec8c662d.jpg

91261aed2ad67ef6ec0c905947e0e672.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Cultureel spektakel op zaterdag 2 november op de Schrijversparade in Aalsmeer

Oogvocht - Ilona van Hilst Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken