Blogpost: Patrick Berkhof

Daar gaan we dan...

Oh jeeh, daar gaan we dan. Eén druk op de knop en we zijn live op voordekunst.nl. Opeens wordt je bewust van het feit dat een paar honderd mensen je gekke promofilmpje kunnen bekijken. Jij, met je hoofd pontificaal in beeld en niemand die je tijdens de opnames vertelt dat je haar raar zit of dat ik even op mijn uitspraak had moeten letten. Niets meer aan te doen, de campagne loopt.

Voor de publicatie van mijn boek ben ik een crowdfunding gestart op www.voordekunst.nl/projecten/4215 Mijn doel is om binnen 40 dagen een bedrag van €3333 op te halen door middel van sponsoring. Daarmee kan ik in één keer en op een juiste manier eindelijk mijn droom verwezenlijken.

Djizary – Het Levende Systeem is mijn fantasy debuut en gaat als volgt. Zeven vreemden treffen elkaar bij het vredesgilde van Moed en Daad. Ze hebben hun geheimen en toch ook iets gemeen: ze dragen een Maark op de rechterhand. Dit magische strafteken zal hen doden tenzij ze binnen zeven dagen een goede verrichten voor het gilde.

Ach, hoe moeilijk kan het zijn in de labyrintwold van Djizary die bestaat uit ontelbare lagen vol verwarrende wegen, kronkelige doorgangen, onnodige bruggen, duistere tunnels, meganorganische siermechaniek, vlamstralen, smakelijke maalballen, gevaarlijke leentrappen, langwerpigekromtestralen, zilverzand, wijsheden, onwijsheden, levensbedreigende mortaliteit, weetkundig geknutsel en magische opeenhopingen en vooral veel uitvindingen?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Daar gaan we dan...

Gesponsorde boeken