Jozef Auteur

Blogpost: Jozef

Daar is de proefdruk

17-04-2020 door Jozef 2 reacties
In deze coronatijd is het een af- en aanlopen van pakjesbezorgers, dus elke keer veerde ik op als er een door onze straat liep. Wat een hectiek! Maar, uiteindelijk was het gisteren dan zo ver. Daar was de eersteling van mijn nieuwe roman: 2000 VOLT. Het boek ziet er prachtig uit, het ontwerp van Hans Swaep voor de cover is precies zoals ik had gehoopt en ook het binnenwerk ziet er goed uit. Compliment voor de drukker: Pumbo. Geweldig, het werk kan nu in productie. Helaas niet met een fysieke presentatie, maar ik hoop dat de social media hun werk doen. Er wordt al hard aan gewerkt door The Ubiquist. Ben je benieuwd, wat ik me goed kan voorstellen, naar hoe 2000 Volt eruitziet? Neem dan een kijkje op de website van uitgeverijpostscriptum. Ik hoop op hongerige kopers, maar vooral op tevreden en enthousiaste lezers. In mijn volgende blog hoop ik te vertellen over de lancering.

Reacties op: Daar is de proefdruk

Gesponsorde boeken