Blogpost: Sophielomberg

Dagboek van een ADD'er

Hoi allemaal!Ik ben Sophie Lomberg, schrijfster van het boek: 'Dagboek van een ADD'er - Tot de bodem als een tuimelaartje'. 
Ik wil jullie een sneakpeak geven van dit boek, wat jullie in de afbeelding kunnen vinden.

Het uitgeven van dit boek was voor mij echt een heel spannend iets. Niet alleen omdat er gezegd kan worden dat je geen goede schrijfster bent, maar vanwege de oordelen. Ik was bang dat mensen een oordeel zouden hebben over mij, over ADD en over verslaving. Ik heb in dit boek zo goed mogelijk geprobeerd een kijkje te geven in mijn denkwereld. In de denkwereld van ADD en van een verslaving. Ik hoop dat het voor anderen makkelijker wordt om te praten over ADD en over verslaving. Dat mensen die iemand met ADD of een verslaving in hun omgeving hebben, zich misschien wat beter kunnen verplaatsen. Handvatten hebben. Een hoop om te verwachten van een boek, maar desondanks hoop ik het toch! Ik hoop dat jullie er veel leesplezier aan gaan beleven en ik zie/lees graag wat jullie van het boek vonden als jullie het gelezen hebben.

Liefs, 
Sophie. 

P.S.: Er is ook een leuk artikel gepubliceerd in de krant : https://steenwijkercourant.nl/artikel/1123328/het-leest-zo-lekker-weg-is-voor-mij-een-groot-compliment-dagboek-van-sophie-lomberg.html 
78a08bf286a2081b55e92504f6c58746.jpg

Reacties op: Dagboek van een ADD'er

Dagboek van een ADD'er - Lomberg Sophie Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken