Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Dagelijkse update is weer terug!!

Goede avond allemaal,
Vandaag 11-11-2018 was het Single's Day. Een dag dat je viert dat je single bent, enigskind bent of simpelweg een excuus zoekt om een cadeautje voor jezelf te kopen. Vandaag is het ook de dag dat de dagelijkse update/blog weer terug komt. Korte uitleg waarom de dagelijkse update weg was: Ik werd halverwege oktober ziek en daarna had ik geen zin om updates te schrijven (had een soort van slump.), maar ben weer terug. Ben begonnen in een nieuw boek, heb episode 5 van The Walking Dead seizoen 9 en episode 5 t/m 10 van American Horror Story Murder House gekeken. Gisteren ook nog naar de kringloopwinkel geweest en heb daardoor een minihaul voor vandaag.

Boekhaul van 10-11-2018:
Gaten van Louis Sachar
Bint van F. Bordewijk
Lies of silence van Brian Moore
Schuitje varen van M.J. Arlidge

2 Blackbirds boekjes gevonden en Schuitje varen (dacht dat dit alleen nog maar een e-book was.) Van sommige komen wel reviews van sommige niet (zie wel.) Heb met een Primera cadeaukaart (die had ik gewonnen) 3 hele mooie 3D kaarten gekocht om op te hangen en bij de Hema vond ik 4 magneetboekenleggers die ik niet kon weerstaan.

Het boek van 11-11-2018:
(Begonnen) 250 blz gelezen uit het boek Holding up the universe van Jennifer Niven.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Dagelijkse update is weer terug!!