Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

DE ALLERLEKKERSTE VEGAN TOMATENSOEP EN GRATIS VALENTIJNSKAARTEN!

Dit is echt de allerlekkerste tomatensoep ever. Dit recept is niet door mij bedacht maar door mijn muzikale dochter Lisa, die graag veganistische maaltijden eet. De soep is lekker pittig en smaakvol. Op mijn verzoek heeft ze het recept voor me opgeschreven. Alle credits gaan dus naar haar. Ook als je een vleeseter bent zul je deze gevulde soep zeker waarderen. De smaak doet me ook denken aan die saus die ze bij de chinees bij de Babi Pangang doen. Volgens mij zou je dit recept daarom ook prima als Babi Pangangsaus kunnen gebruiken.
Lees verder...

Lees verder op mijn site

Reacties op: DE ALLERLEKKERSTE VEGAN TOMATENSOEP EN GRATIS VALENTIJNSKAARTEN!

Gesponsorde boeken