Blogpost: Kayleigh Eppenga

De boeken die ik in maart ga lezen

De boeken die ik van plan ben te gaan lezen in maart, zijn er jammer genoeg niet meer dan 3.. Aangezien de vakantie dan voorbij is en school geen begrip blijkt te hebben voor book addicts ben ik eigenlijk al heel blij als ik mijn goal van 3 kan halen..

Het eerste boek wat ik (uit) wil lezen is de vijfde golf van Rick Yancey (the 5th wave). Ik denk dat de meeste mensen wel bekend zijn geworden met de serie door de net nieuwe verfilming van dit geweldige boek, maar voordat ik Ben Parish op het grote scherm krijg te zien wil ik eerst het boek uitgelezen hebben. Ik ben al wel begonnen, maar aangezien ik mijn boek vergeten ben bij een vriendin zal ik helaas tot na de vakantie moeten wachten 

De eerste golf: alle elektriciteit valt uit 
De tweede golf: een enorme tsunami 
De derde golf: een afschuwelijke epidemie 
De vierde golf: achterdocht: wie kun je nog vertrouwen?                                                                                                                  
De zestienjarige Cassie heeft niemand meer: haar ouders zijn als gevolg van de buitenaardse invasie overleden en haar broertje Sam van vijf is meegenomen door een groep militairen, zogenaamd om hem te beschermen. Op de vlucht voor de buitenaardse wezens wil Cassie koste wat kost Sam redden. Maar hoewel ze zich had voorgenomen om niemand meer te vertrouwen, kan ze het niet alleen...

Het tweede boek wat ik ga lezen is wat minder bekend, namelijk the Cuckoo's calling van Robert Galbraith aka J.K Rowling. Mijn vader heeft het boek als kerstkado meegenomen uit Londen en ik ben heel benieuwd hoe de geliefde schrijver van de Harry Potter serie het er dit keer weer zo goed vanaf heeft gebracht. Ik ben van plan een recensie te gaan schrijven over dit boek 


Als een getroebleerd supermodel een dodelijke val maakt van een winters balkon in de Londense wijk Mayfair, wordt aangenomen dat het zelfmoord was. Haar broer twijfelt echter aan die lezing en vraagt privédetective Cormoran Strike om een onderzoek in te stellen. Strike is een invalide oorlogsveteraan met psychische problemen en zijn leven is een puinhoop. De opdracht redt hem financieel maar naarmate hij dieper graaft in de complexe modellenwereld, neemt de zaak een steeds duisterder wending en loopt hij zelf steeds meer gevaar...

Tot slot ga ik Vertrouw me lezen (Shatter me #3) van Tahereh Mafi. Ik heb tot nu toe alleen het eerste deel gelezen, shame on me, maar deze behoord nu al tot mijn favoriete boeken. Ik heb dus hele hoge verwachtingen en kan bijna niet wachten!

Als Omega Point wordt vernietigd, weet Juliette niet of de rebellen, haar vrienden of zelfs Adam nog leven. Om Het Herstel voor eens en voor altijd te vernietigen, is ze nu afhankelijk van Warner. De enige persoon van wie ze nooit had gedacht hem te kunnen vertrouwen,
maar wel degene die haar leven redde. Hij belooft Juliette te helpen - maar dat is niet het enige wat hij wil met haar...


Ik ga maar weer verder met lezen, aangezien het nu nog vakantie is. Met thee in mijn best of YA mok, een zacht fleece dekentje en de Rotterdamse skyline op de achtergrond denk ik dat ik me prima zal vermaken (Ja, zo ziet een perfecte avond er voor mij uit lol). Veel leesplezier allemaal, daagg.


Lees verder op mijn site

Reacties op: De boeken die ik in maart ga lezen

Gesponsorde boeken