Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

De boeken in onze kast - herken jij ze?

Het is bijna alleen maar Stephen King. Althans - dat is de bedoeling. Omdat we momenteel nog ruimte over hebben, heb ik een deel (!) van mijn nog-te-lezen stapel erbij gezet. Als ik die boeken constant aanstaar, is de kans groter dat ik ze ga lezen.

Behalve King, Murakami, die ene Ruiz Zafon die ik bezit en mijn woordenboeken (erg handig als ik aan tafel voor de kast werk) staat mijn eigen eerste publicatie er natuurlijk ook in! (Kun jij 'm vinden?)

Het doel: de stapel nog-te-lezen moet, nou ja, gelezen worden. Daarna gaan die óf naar boven (waar nu boekenkastruimte is, niet veel maar wel een beetje) óf ik geef ze weg. En de Murakami's mogen hier in de kast, bij de al gelezen Murakami's. Daar moeten er ook nog een stel bijkomen. Ondertussen is dit ook een heel handige kast om de biebboeken in neer te leggen. Dus die liggen er nu ook in. 

En ook het doel: de King-verzameling completer maken! Er ontbreken er nog een stel. Ben jij toevallig ook fan van Stephen King? Of van een andere schrijver waarvan nu misschien een boek in onze kast een beetje verdwaasd om zich heen kijkt? 

Waar zou jij jouw kast graag mee volzetten? 

Ik hoop sowieso dat er nog meer publicaties van mij komen, in de toekomst. En ik hoop op nog meer mooie boeken van Stephen King!

82105c10936c6434599ebd27b7417192.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: De boeken in onze kast - herken jij ze?

Oragayn - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken