Blogpost: Bellefleur

De Churchill factor...... gewonnen!

86b170bd20b931bf1e6f9daf94903082.jpgGewonnen! Gewonnen! Dit boek wilde we echt lezen. Helemaal super blij met dit boek, alleen een probleem..... wie mag hem als eerste lezen?

Mijn dochter kwam met de oplossing: "Mam dit weekeinde lezen we elkaar stukjes voor en zondag middag loten we er gewoon om" Ja super oplossing en nu maar duimen dat ik nogmaals win.


Churchill is een man uit de geschiedenis waar voor in ieder geval voor mij een mystiek wolkje omheen hing. Ik hou van mensen die goed kunnen redeneren. Gevat zijn en elke situatie met humor overgieten. Churchill was zo een man. Ik kan hem voor mij zien met zijn sigaar en zijn single malt (denk ik) en eens recht in je ogen kijken en zeggen: "Do you really think?" 
Wat had ik deze man graag leren kennen, mee redeneren. Wat zou hij van de hedendaagse problematiek vinden? Van alle oorlogen, ISS.... wat zou deze man doen? En hoe kwam hij tot zijn besluiten in de tijd dat hij wel leefde..... Prime Minister was? Zoveel vragen die ik hoop beantwoord te krijgen in dit 428 pagina's tellende boek.

Lieve lezers, druk de duimen dat ik morgen het winnende lootje trek en als eerste dit boek mag lezen...... May the best Woman, Man winn!

Boek: De Churchill Factor
Schrijver: Boris Johnson
Uitgeverij: Spectrum

ISBN: 9789000343546

Reacties op: De Churchill factor...... gewonnen!

Gesponsorde boeken