Ilona van Hilst Auteur

Blogpost: Ilona van Hilst

De diepte in ... met blogster Eva Krap over 'De uitweg'

Méér de diepte in  ... dan ik had verwacht.
Dit was niet zomaar een interview! Maar eentje waar Eva Krap een inkijkje wilde in mijn belevingswereld.
Best eng, om iets te delen met de wereld, dat meer over mijzelf gaat dan ik normaal gesproken bespreek. Maar Eva kreeg het voor elkaar. En wat is zij een ontzettend leuke, interessante interviewster, die ik tussendoor ook op een andere manier heb leren kennen. Dat is zo fantastisch aan een hobby, zoals 'schrijven', je leert nieuwe mensen kennen die je passie delen. Ik hou ervan <3

Lees verder op mijn site

Reacties op: De diepte in ... met blogster Eva Krap over 'De uitweg'

De uitweg - Ilona van Hilst Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken