Blogpost: Manon

De Doodsvogel - Samuel Bjørk

Terug van weggeweest. Een drukke periode gehad waarin ik maar weinig aan lezen toe kwam. Gelukkig is de rust weer terug en heb ik weer een heerlijk boek kunnen verslinden. Gelezen heb ik De Doodsvogel van Samuel Bjørk. Het tweede deel uit de serie, voor mij de derde. Zoals ik in mijn eerdere bligs al aangaf was ik zonder het door te hebben in het derde deel begonnen. Dit is prima te doen, maar toch is het fijn om nu het complete verhaal vam Holger en Mia te weten.

Ik vond het weer een boek om niet weg te leggen. Al blijft het een beetje dezelfde opbouw hebben als Bjørk zijn andere boeken in deze reeks leest het heerlijk weg. Ik kan er van genieten dat ik elke keer in het hoofd van een ander kan kijken en zo zelf goed mee kan denken richting het einde. Heerlijk om je even politieagent te voelen en mee te denken met Holger en Mia. 

De rituele moorden die zijn gepleegd, die je meeslepen door het boek heen naar de ontknoping. De dader had ik alvwel achterhaalt voordat Holger en Mia dit hadden. Maar toch kon ik het boek weer niet wegleggen tot ik de laatste letter gelezen gehad. 

Helaas zit deze reeks er voor mij op, al zou ik er graag nog meer lezen! Op naar iets nieuws, heb jij nog goede spannende aanraders? Ik hoor het graag!

Reacties op: De Doodsvogel - Samuel Bjørk

Gesponsorde boeken