Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De eerste reactie van een proeflezer van mijn nieuwe boek!

De eerste reactie van één van de proeflezers van mijn nieuw te verschijnen boek is binnen! Hoewel er zeker verbeterpunten in staan, waarvoor uiteraard mijn oprechte dank, is deze door de bank genomen zeer positief. Hier een samenvatting van de mooiste opmerkingen:

“Ik vond het een erg leuk en vermakelijk verhaal dat goed, met momenten wat rauw en expliciet, is geschreven. Ik houd daar wel van. Het verhaalt prikkelt meteen voldoende om verder te lezen, heeft een actueel thema en bevat een paar plotwendingen die ik niet zag aankomen. De plaatsen worden voldoende beschreven en als lezer leer je de karakters zeker kennen. Dit komt ook door de dialogen die ik erg geloofwaardig vind overkomen. Iedereen heeft zijn eigen ‘stem’ en manier van communiceren waaraan ze trouw blijven.”

Reacties op: De eerste reactie van een proeflezer van mijn nieuwe boek!

Gesponsorde boeken