Pepper Kay Auteur

Blogpost: Pepper Kay

De eerste recensie

13-06-2019 door Pepper Kay 4 reacties
En dan is de eerste recensie op mijn zojuist verschenen thriller Retour Spitsbergen binnen. Altijd een spannend moment, want wat vindt een ander van het verhaal wat mij bloed, zweet en tranen heeft gekost? Een verhaal waar ik vol goede moed aan begon, maar waarvan ik af en toe niet meer wist hoe het verder moest.

Maanden heb ik er mondjesmaat aan geschreven, tot ik de hete adem van de datum die ik al met lezers had gecommuniceerd in mijn nek voelde. Ik klampte mij vast aan de ijzeren discipline om duizend woorden per dag te schrijven en verbaasde me over mijzelf als ik later teruglas wat ik had geschreven. Natuurlijk moest er nog flink aan worden geschaafd, maar uiteindelijk is dit verhaal - dat is gebaseerd op de zeiltocht die een vriendin samen met haar vriend van Spitsbergen naar Nederland maakte - een boek geworden en is het klaar om met lezers te delen.

Reacties op: De eerste recensie

Gesponsorde boeken