Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

De engel van Spakenburg, Wim Duijst

c10511029b375b1ab9510c0c3a8dfe2a.jpegOnlangs las ik een boek dat wel wat meer positieve aandacht verdient. Op internet las ik een paar negatieve reviews over dit boek en daar kon ik me helemaal niet in vinden. Ook omdat het qua onderwerp en schrijfstijl in de categorie van Knielen op een bed Violen en Dorsvloer vol Confetti valt en dat zijn toch niet bepaald de minste boeken. Dus ik dacht, ik waag het er op en besteed op mijn blog positieve aandacht aan dit boek. Nieuwsgierig geworden om welk boek het gaat? Het is geschreven door Wim Duijst en de titel is De engel van Spakenburg.
Verder lezen...

Lees verder op mijn site

Reacties op: De engel van Spakenburg, Wim Duijst

Gesponsorde boeken