Jan van Dingstee Auteur

Blogpost: Jan van Dingstee

De Film boekpresentatie

Afgelopen zondag in café Schlemmer #DenHaag een hele gezellige presentatie gehad van mijn boek ‘DE FILM’. Een spannende roman die zich afspeelt in de verrassende werelden van film, beeldende kunst en het grote geld. 
Eindelijk verkrijgbaar als paperback in de reguliere boekhandel, BOL en via www.janvandingstee.nl (ook als eBook) 

In het boek volgen we langs de Nederlandse randstad, het Spaanse Valencia en de regio TARN in Zuid-Frankrijk de onthutsende ervaringen van een filmproducent, een kunstschilder en een beleggingsadviseur. 
Drie verschillende werelden, die niet alleen bestaan bij de gratie van illusie, maar ook bezield worden door ambitie, talent, risico, en kwetsbaarheid. 
Drie hoofdpersonen wiens paden elkaar gaandeweg kruisen en die elk door verschillende oorzaken met een groot onheil worden geconfronteerd. Een dreiging die hun normale leven volledig blokkeert en waarvan ze geen idee hebben hoe zich daartegen te verweren. Terwijl ieder van hen de regie over het leven dreigt te verliezen, proberen ze te overleven door het maken van de juiste keuzes en oog te hebben voor het engeltje dat op ieders schouder zit. Pas wanneer duidelijk wordt dat het slechts de illusie is die zich laat regisseren en het beter is zich aan de werkelijkheid te onderwerpen, ontstaat er voor hen nieuw perspectief om hun malaise te lijf te gaan.

Lees verder op mijn site

Reacties op: De Film boekpresentatie

Gesponsorde boeken