Blogpost: BookloverSaphira

DE GEESTENKONING, een heerlijk vervolg.

************************************RECENSIE************************************* 

DE GEESTENKONING 


Ik heb het tweede deel 'De Geestenkoning' van 'De Corruptie' trilogie uitgelezen. Deze trilogie is geschreven door Ian Laverman. Ik heb de schrijver meerdere malen ontmoet en hij komt over als een geweldig en gezellig persoon. Ik was nog niet bekend zijn boeken. Na het lezen en genieten van zijn eerste trilogie 'De kronieken van Magie' en het eerste deel van 'De Corruptie Trilogie' moest ik natuurlijk ook het tweede deel hebben. Ik zal eerst de schrijver aan jullie voorstellen. 

IAN LAVERMAN

 33748832_1693154540770146_6696891541123760128_n.jpg?_nc_cat=0&oh=6ce9e10fcc0a058ee57b451428bc1e07&oe=5BAF9D31


Ian Laverman is eenentwintig jaar en komt uit Rijnsburg. Hij heeft de opleiding Sport & Bewegen aan het ROC Leiden succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding is Ian begonnen met gymnastiek geven aan kleine kinderen.
Vanaf zijn elfde is hij zich bezig gaan houden met kleine verhaaltjes schrijven en vanaf zijn zestiende is hij begonnen met het schrijven van langere verhalen. Na het lezen van een fantasy-boek kreeg hij de droom zelf een boek te schrijven.
De wereld die hij gecreëerd heeft in: 'Kronieken van Magie' is zeer uitgebreid en hij is dan ook van plan nog vele boeken daarover te schrijven.
 


*******************************************************************************   


DE GEESTENKONING


 9200000084256944.jpg 


BESCHRIJVING VAN HET BOEK


Zýro, de bron van de corruptie is bevrijd. Nu de draak zijn vleugels heeft uitgeslagen, verspreidt de ellende zich sneller dan voorheen.Door het verraad van zijn mentor, is Mó de nieuwe geestengids geworden. Het is aan hem om de wereld te beschermen. Er is echter één iemand sterk genoeg om een draak te stoppen: de geestenkoning. Maar hij weigert in actie te komen.
Probleem na probleem stapelt zich op en het drijft Mó en zijn vrienden tot wanhoop. Nu moeten ze tijd zien te winnen, zodat hij de koning over kan halen om te vechten.PRIJS VAN HET BOEK € 19,95 


************************************************************************************ 

MENING  

Mijn eerste indruk van het boek: de cover van dit tweede boek sluit aan op de cover van het eerste deel. Door de felle kleuren valt het op. Ik zou het in de winkel oppakken. De beschrijving van het boek maakt mij nieuwsgierig hoe het verder gaat met Mó. Het nodigt mij uit om het boek te kopen. Vooral nadat het eerste deel mij erg bevallen is. De prijs van € 19,95 is zeer vriendelijk voor 334 pagina's. 

Het verhaal zelf: ook dit boek sluit mooi aan op het eerste deel. De schrijver heeft een vlotte schrijfstijl, waardoor het lekker wegleest.  De magie, bijzondere wezens, avontuur en spanning zijn goed aanwezig. Ik heb respect voor de schrijver hoe hij alles verzint en tot leven brengt in zijn boek. De hoofdkarakters groeien goed mee met het verhaal, hierdoor kan ik mij goed in hen verplaatsen wat een fijne leeservaring geeft. Ze worden sterker en volwassener en steeds meer een beter team, wat ze echt nodig hebben op hun avontuur. Persoonlijk zou ik graag een soort van kaart bij de boeken willen, zodat ik ze beter kan volgen tijdens deze spannende reis.Ik heb dit boek met veel plezier gelezen en kan niet wachten op het volgende deel. Gelukkig hoef ik niet lang te wachten, want in augustus dit jaar komt het derde deel al uit.

Ik raad dit boek aan aan onze fantasy lezers en Young Adults. 

STERREN 

Ik geef dit boek 4 sterren. 

BOOKLOVERSAPHIR


Lees verder op mijn site

Reacties op: DE GEESTENKONING, een heerlijk vervolg.

Gesponsorde boeken