Blogpost: Rowina Jorna

De hebban reading challange

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Daarmee komt hebban.nl met de reading challege, met als doel om mensen meer te laten lezen. Mesnen zijn tegenwoordig maar druk druk druk, en dat is jammer want lezen is namelijk goed voor allerlei zaken. Het vergroot je empatisch vermogen, je kunt je er beter door concentreren, je fantasie word opgewerkt omdat je je de dingen die je leest visualiseert. etc. etc. Daarom zeg ik ook altijd, reading is traveling trough your head.

Op zich een goed initatief dus, maar toen mij de vraag werd gesteld om ook mee te doen moest ik wel even nadenken. Hoeveel boeken moet ik mezelf als doel stellen zondaer dat het onrealistisch is? En ga ik dan, als ik dat doe, niet zoveel druk voelen om de doelstelling te behalen dat, dat het het plezier uit het lezen haalt? Toch heb ik maar de gok gewaagd en mijn challenge op 20 boeken gezet. Ondertussen is de eerste maand van het jaar alweer bijna voorbij en ik moet zeggen dat het niet loopt zoals ik verwacht had! Het is inderdaaad een stok achter de deur, ik heb nu al mijn eerste boek uit de lijst gelezen en ben al bezig met de tweede. Normaal zou ik misschien wel al minder gelezen hebben, gewoonweg omdat ik ook wel andere dingen kan doen/ of geen zin heb. Nu wil ik ook graag mijn doelstelling behalen en kies ik er eerder voor om bijvoorbeeld in de trein te gaan lezen in plaats van op mijn telefooon door mijn tijdlijn te scrollen.

Hierdoor zou ik het voor iedereen aanraden! Omdat ik al zo goed begonnen ben, dacht ik: Wat als ik nou ga proberen om voor alk boek dat ik lees ook een resensie te schrijven? Vandaag is dus de eerste geplaatst, van het boek Charisma van Jannine Ryan. Hopelijk vinden de bezoekers hier het leuk en feedback is altijd welkom. Nu moet ik echter maar weer verder met het lezen van mijn volgende boek: The Cage, van Megan Shepherd, anders gaat mijn voortgang natuurlijk niet verder!

(Er zit hier ook een link naar mijn portfoliowebsite. Hij is nog niet helemaal af maar als ernaar gekeken word, word dat zeer gewaardeerd!) 

Lees verder op mijn site

Reacties op: De hebban reading challange

Gesponsorde boeken