Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De kop is eraf!

De eerste week van schrijven aan deel 2 van de Hypernachtserie, het vervolg op deel 1 getiteld Asverze, zit erop. Het is verbazingwekkend hoe snel en makkelijk ik weer in het ritme van elke dag schrijven schiet. Drive en discipline, zullen we maar zeggen ;). En dat ik het gewoon heel erg leuk vind om te schrijven, helpt natuurlijk ook enorm mee. Writing is sexy! 

Details zoals titel, prijs en verschijningsdatum kan ik nog niet meedelen, daarvoor is het te vroeg, wel kan ik beloven dat ook deel 2 weer absoluut de moeite waard gaat worden als je houdt van wat door lezers en critici soms raak, maar met een hele mond vol, wordt omschreven als compromisloze, dystopische, new adult fantasy. Tja, dan blijk je zomaar de schepper van een heel eigen subgenre te zijn :).

Hoe dan ook, ik heb er weer heel erg veel zin in. Jullie hopelijk ook. Ik houd jullie op de hoogte.
Lees verder op mijn site

Reacties op: De kop is eraf!

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken