Blogpost: Don Koolen

De laatste column (Metro)

...we gaan nog even verder. Het is immers mijn laatste column. Ik wil deze dan ook met een kritische noot afsluiten. Mijn voorlaatste column gaf al aan dat er veel leed door onze gelederen sluipt. Er zijn toch zoveel onderwerpen waard om over te schrijven. Vergis je niet. Ik lees alle columns met plezier en geloof me er zitten beauty's bij. Ik lees wel eens een column die 350 stemmen verdiend en het eindresultaat komt dan uit op 7 stemmen. Vreemd. Ook zie ik nooit iemand twee keer winnen én vaak zit er tussen de winnaar en de nummers twee tot de laatste column onmeetbare breedtegraden en lengtegraden. Ik weet het niet, ik weet ook niet of de Metro mijn columns goedkeurt. Maar de kwaliteit van het blad kennende...Ik zal ook met veel plezier de Metro en zijn artikelen en columns blijven lezen. Er zijn trouwens columns voorbij geparadeerd van een zeer hoge kwaliteit, maar er is en blijft discrepantie. Ik wens dan ook slijmerig, maar oprecht bedoeld iedereen proficiat met het vaak afleveren van al die mooie stukjes, want schrijf maar eens zoiets goeds in die luttele woordjes. Lig maar eens blijvend in je bed met een ziekte waar je de woorden eerst bij Google moet opzoeken. Mijn enig verzoek, méér punten voor andere categorieën, anders hoeven we ook niet meer te kiezen, maar schrijven allemaal in op de enige bestaande: ziektes. Tevens no hard feelings naar de winnaar of winnares met 1871 stemmen. Ik ben alleen maar jaloers. Het kan natuurlijk ook dat ik te kritisch ben en hoop dat we de kaf van het koren kunnen scheiden. Misschien twee prijswinnaars, die ieder 50 euro ontvangen. Plaats er een andere bij die bijvoorbeeld een speciale vermelding krijgt. Ik wil in ieder geval iedereen bedanken die zich de moeite getroost heeft mijn columns te lezen, nog te zwijgen over de lezers die me zelfs een stem waard vonden. bedankt, ga zelf lekker door en ik verheug me al weer op de nieuwe Metro. Misschien krijg je hem wel nooit te lezen. Het gaat u goed! Misschien tot ziens op het volgende Boekenbal, wat ik als vrolijke noot wil gebruiken als mijn afscheid.

Lees verder op mijn site

Reacties op: De laatste column (Metro)

Gesponsorde boeken