De laatste dag van april

Goede avond allemaal,
Vandaag 30-04-2019 is het weer de laatste dag van april (waar gaat de tijd heen!?) Heb weer een stapel boeken gelezen deze maand die ik dalijk nog even ga vermelden (nog een keer in het zonnetje zetten.) Kwam er helaas te laat achter dat deze maand de O.W.L. Readathon was, doe volgend jaar wel mee. Gisteren was er geen blog, was te moe om iets te schrijven en zal daarom ook nog even melden wat ik gisteren gelezen heb. Meer heb ik niet te vertellen.

Boeken gelezen in april 2019:
Nevermoor van Jessica Townsend,
The perfect princess van E.D. Baker,
Wij waren hier van Karen Thompson Walker,
Het oude huis van Sarah McCoy,
De tattooverzamelaar van Alison Belsham.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie November: Lees een vergeten boek. Op dit moment ben ik helemaal in de war van De magische bibliotheek (in de goede zin.) Heb allemaal gedachtes en theorieën in m'n hoofd. Helaas net niet dit boek uitgelezen in deze maand, zodat het mee kan doen met de boekenlijst van april (ach, maakt niet uit.) Zeker weten heb ik dit boek morgen uit.

29-04-2019: (Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het boek De magische Bibliotheek van Jostein Gaarder & Klaus Hagerup en was daarmee op blz 80.
30-04-2019: (Verder gegaan) 80 blz gelezen uit het boek De magische Bibliotheek van Jostein Gaarder & Klaus Hagerup en ben daarmee nu op blz 160.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: De laatste dag van april

Gesponsorde boeken