Rutger Slump Auteur

Blogpost: Rutger Slump

De laatste loodjes

'Hoofdstuk' komt begin december uit. Dus er moet gekeken worden naar de laatste details, zoals interpunctie. Wat een drama! Elke keer zie ik weer een foutje. Ik heb een hekel aan details, en de afleiding is zoveel aantrekkelijker dan mijn teksten bekijken die ik al zo vaak heb doorgenomen. Het lijkt wel een Neuropsychologisch Onderzoek waarin ik getest word of ik nog geduld heb voor dit soort gedoe. Gelukkig kijkt Uitgever Futuro actief mee.
Maar hoe zou het in het Pietenhuis gaan? Zal ik Janna's kleurplaat afmaken? En wanneer mag ik Jurgen ophalen van de opvang zodat we zijn nieuwe ijscokar van Lego kunnen bouwen?
O ja, mooi boek geworden.

298a0234f30a363cb29902531dbaa4eb.jpeg

Reacties op: De laatste loodjes

Gesponsorde boeken