Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

De laatste minuut van Anne Franks leven

Een half jaar terug waren we in een bijzonder stadje aan de Rijn op een steenworp afstand van Koblenz, de stad waar de Moezel en de Rijn samenvloeien. In dat stadje waar wij vertoefden, vloeiden heden en verleden samen toen ik onverwacht een bijzonder document in handen kreeg.De naam van deze stad aan de Rijn is Boppard, een gemoedelijk oord met nog de oude behouden architectuur van vakwerkhuizen. We ontdekten dat in een van die prachtige vakwerkhuizen een Nederlands stel een Theehuisje runt, het: Bopparder Teehäusje. De naam heerlijk op zijn Nederlands verkleind. Daar hou ik van. Maar ik dwaal af van het onderwerp Anne Frank.

Vertel me meer...

Lees verder op mijn site

Reacties op: De laatste minuut van Anne Franks leven

Gesponsorde boeken