Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

De mannen van Raan, Martine de Jong

Via de Hebban Debutenleesclub las ik het boek De mannen van Raan. Wat opvalt, is de cover van het boek. Het hart met zijn vormen doet me denken aan een labyrint. Door het hart schemert het gezicht van een vrouw. De cover heeft daardoor iets poëtisch. Op de achterkant lees ik dat De mannen van Raan met veel vaart en humor is geschreven. Dat spreekt mij wel aan en ook de omschrijving van Per. Ik vermoed dat hij een vorm van autisme heeft.Eenmaal begonnen in het boek had ik moeite om het weg te leggen. Ik wilde weten wat er precies aan de hand was met Raan en met Per. De schrijfster maakte op een verbijsterend... Vertel me meer

Lees verder op mijn site

Reacties op: De mannen van Raan, Martine de Jong

Gesponsorde boeken