Likaiar Auteur

Blogpost: Likaiar

De nieuwe Hebban, reprise

05-08-2015 door Likaiar 3 reacties
Het is al geruime tijd geleden dat ik een blogpost typte over wat ik van de vernieuwde hebban vond. Dat ging toen nog over de portals. Ik had gezegd na een week nog wat te typen, maar dat is er niet van gekomen. (Ik had het opeens druk met het redigeren van mijn verhaal.) Ik wil er toch nog wel wat over zeggen.

Het is goed om te weten hoe kritiek op hebban wordt opgepikt. Ten eerste kreeg ik diezelfde dag nog te horen dat ik een giveaway had gewonnen – maar dat zou natuurlijk ook gewoon louter toeval geweest kunnen zijn. ;p
Maar even serieus. De kritiek die ik leverde werd goed naar geluisterd. Sommige veranderingen werden toegelicht andere werden zelfs gedeeltelijk terug gedraaid. Het is goed om te weten dat hebban (of de mensen die er werken) hun publiek serieus neemt en luistert. Ondertussen ben ik aan de veranderingen gewend en zouden ze het van mij echt niet terug moeten draaien.

Verder hebben ze nog meer veranderingen doorgevoerd, waar ik dan weer helemaal geen opmerkingen over heb. De site voelt nu wat... gestroomlijnder. Ik merk dat ik nu veel actiever ben op de site omdat ik het idee heb dat ik dingen beter kan vinden. Ik weet nu bijvoorbeeld waar ik nieuwe blogs kan vinden.
Ja, deze nieuwe veranderingen heb ik niet op aan te merken!

Deze laatste wijziging ging bijna gelijktijdig met het feit dat ik een auteursaccount kreeg. (btw: O.O Ik ben auteur tegenwoordig – nog steeds een beetje lastig om te geloven.) Hier moet ik nog even afwachten of alles goed gaat. Ik weet niet of het de bedoeling is, maar ik kan mijn eigen boek beoordelen. Heel verleidelijk, maar ik vind het wat zielig als ik mijn eigen boek vijf sterren ga geven. Verder staat mijn foto nog niet bij mijn auteurspagina. Geen idee of dat zo hoort... Maar dat ga ik van de maand nog wel uitzoeken. (Eerst eens een verhaal publiceren en een scriptie afschrijven.)

Lees verder op mijn site

Reacties op: De nieuwe Hebban, reprise

Gesponsorde boeken