Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

De omslag van Zielenmenners, met achtergrondinfo over het boek.

151e533da28358f437742f84fa8519aa.jpgZielenmenners (Fantasy), van Terrence Lauerhohn.
Het woord ooievaar is terug te voeren op het Proto-Germaans *auda-bara-, letterlijk ‘schatdrager’. Hij draagt inderdaad een grote schat; de kinderziel. De ziel van het kind komt uit de Andere of Onderwereld. Deze is via de bron (of anders ook wel via een boom of steen) te bereiken.(bron: www.abedeverteller.nl )

Suzan Maryot is een ervaren politierechercheur in Manhattan. Zij en haar partner Bill jagen op twee psychopaten die allebei bovennatuurlijke krachten schijnen te hebben. Suzan is vastbesloten om de waarheid over de twee moordenaars te achterhalen. Wat ze ontdekt is een waarheid die voor gewone mensen beter geheim kan blijven.
… Niet elke mens heeft een menselijke ziel … 

Zielenmenners is een fantasyverhaal, een tikje spiritueel, aanmerkelijk sensueel, en verrijkt met een royale scheut horrorsaus. De eerste versie van dit verhaal schreef ik in 2012, met toen nog Hellegebroed als titel. Zielenmenners is echter een titel die beter naar de aard van het verhaal verwijst. Vorig jaar haalde ik het manuscript van mijn digitale plank en herschreef ik het, omdat ik het echt die moeite waard vond.
Vanaf november 2018 is het boek overal verkrijgbaar.Ongeduldige liefhebbers kunnen al een gesigneerd exemplaar, incl. boekenlegger, bij mij reserveren. Stuur een e-mail naar: pixel@zeelandnet.nl, met het onderwerp: Zielenmenners, en met je naam en e-mailadres in het bericht. Je krijgt daarna bericht van mij over de prijs (inclusief – slechts – de helft van de verzendkosten), waarna je het boek kunt bestellen.
Om de publicatie te vieren is er ook een win-actie. Volg deze link en lees er alles over: http://www.123website.nl/lauerhohn/62434758 

Zo’n twee jaar geleden verscheen de eerste druk van mijn derde boek, Nirwana (dystopische thriller). Dit boek maakte – gelukkig – nogal wat tongen los en bleek menig lezer aan te zetten tot dieper nadenken over onze maatschappij en onze omgang met elkaar. Dat werd zeker niet in de laatste plaats veroorzaakt door de grimmige en bloedserieuze thema’s die in Nirwana voorkomen, zoals drugs en kinderprostitutie. De grootte van mijn lezerspubliek groeide er zelfs ietwat door. Maar verschillende lezers haalden in hun recensies en reacties ook aan dat ze nooit van mij gehoord zouden hebben als vrienden of kennissen hen niet hadden getipt. Vandaar ben ik heel dankbaar voor de hulp van lezers die mijn boeken waarderen en ze tippen aan anderen, via mond-tot-mond reclame en via de sociale media.

Zielenmenners gaat vooral over de eeuwigdurende strijd tussen goed en kwaad, lichamelijk en spiritueel. Het boek bevat een kwistige dosis horror en sensualiteit, die zelfs af en toe aan erotiek likt. Toch is het verhaal toegankelijker dan Nirwana geworden. Maar, al behandelt Zielenmenners minder confronterende thema’s; het verhaal is minstens net zo spannend als Nirwana of mijn eerdere boeken en… het is een heel stuk dikker dan mijn eerdere boeken.
Ik hoop dat behoorlijk wat lezers Zielenmenners positief genoeg zullen beoordelen om ook dit als boekentip aan nieuwe lezers door te geven. Bij voorbaat mijn dank voor alle waardering en hulp bij mijn queeste naar de nodige bekendheid! Website Terrence Lauerhohn (met onder meer uitgebreide informatie over Zielenmenners): http://www.123website.nl/lauerhohn

Lees verder op mijn site

Reacties op: De omslag van Zielenmenners, met achtergrondinfo over het boek.