Blogpost: Leonie De Clercq

DE ONBEGREPENHEID VAN OMSTAANDERS

DE ONBEGREPENHEID VAN OMSTAANDERS

De onbegrepenheid van omstaanders
Doet me denken dat ik
Hier niet thuishoor
Zelfs vliegende gedachtes bereiken
Mijn hoofd
Ik wil me wel veranderen
Maar niet te veel
Ik zal moeten berekenen
Hoe lang de afstand tussen
Ons isĀ 

- LEONIE DE CLERCQ -

Ik schrijf wat in me opkomt, wat me bezighoudt of waar ik aan denk. Hoewel de gedichten een negatieve ondertoon hebben, ben ik zelf heel positief. Mensen die me persoonlijk kennen, zullen misschien wel schrikken als ze deze schrijfsels lezen, maar ik ben dat gedicht niet. Ik schrijf gewoon. Met mij gaat het best goed. Het is alleen een manier om gevoelens uit te drukken. Vooral probeer ik mensen te raken, na te laten denken en te beseffen dat breekbaarheid bestaat.

Reacties op: DE ONBEGREPENHEID VAN OMSTAANDERS

Gesponsorde boeken