Blogpost: JJ Javed

De prinses ~ Keira Cass

Na het enorme succes van De selectie, De elite en De one schreef bestsellerauteur Kiera Cass dit spannende vervolgverhaal. Twintig jaar geleden deed America Singer mee aan de Selectie en wist ze prins Maxons hart te veroveren. Nu is het de beurt aan prinses Eadlyn om haar eigen Selectie te houden. Eadlyn verwacht niet dat het voor haar even sprookjesachtig zal zijn als het liefdesverhaal van haar ouders. Maar als de strijd om haar hart losbarst, zou ze er wel eens achter kunnen komen dat haar eigen geluk niet zo ver weg is als ze altijd dacht.


In tegenstelling tot velen anderen vond ik dit boek daadwerkelijk wel heel goed. Van de hele serie is de Selectie mijn favoriet, maar deze komt er meteen erna.  Op zich snap ik wel waarom mensen teleurgesteld waren in de boek, velen hoopten natuurlijk dat Eadlyn op America zou lijken, maar ze is precies het tegenover gestelde. Vanaf moment 1 was ik al gek op Eadlyn, haar karakter vond ik geweldig. Ook dit boek had ik meteen verslonden, ik kon het niet weleggen. Het las gewoon zo lekker weg! Dit boek had me wel achter gelaten met een "Ik wil verder lezen" gevoel, ik vond het een goed maar ook een stom einde. Nu moeten we zo lang wachten op het volgende deel. Jeetje. 

Reacties op: De prinses ~ Keira Cass

Gesponsorde boeken