ChantalH Hebban Team

Blogpost: ChantalH

De Real Meal Challenge week 5

Ik begin toch wel erg te verlangen naar een lekker bolletje met beleg. Ik merk dat het steeds moeilijker wordt om de Real Meal Challenge vol te houden. De afgelopen week heb ik zelfs een croissantjes gehaald voor de lunch.Ik had gewoon zo'n zin in brood. Ik ben wel veel bewuster gaan eten. Ik heb een spiretti gewonnen waardoor ik meer groente kan verwerken. Dit is ook heel makkelijk om van courgette spaghetti te maken en dan een lekkere romige pastasaus te maken met champignons. Er  staan ook hele lekkere recepten in De Real Meal Revolution die ik zeker blijf koken ook al zal ik waarschijnlijk binnenkort stoppen met het hele concept. Ik zal dit wel zoveel mogelijk in mijn dagelijks leven inpassen en misschien om de week of regelmatig koken via de Real Meal Revolution. Ik ben in ieder geval wel heel erg blij dat ik mee heb mogen doen aan deze Real Meal Challenge. Ik ben er veel bewuster door gaan leven en eten.

Reacties op: De Real Meal Challenge week 5