Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De schrijver heeft antwoord

Vorige week vroeg ik aan jullie wat jullie dolgraag van mij wilden weten, maar nooit aan mij durfden te vragen. Blijkbaar durven jullie dat jammer genoeg nog steeds niet, want afgezien van het gebruikelijke gereaguur van een stel azijnpissers - je hoort er pas echt bij als je een paar haters hebt, houd ik me dan maar manmoedig voor - kreeg ik slechts één serieuze reactie. Slechts één, mijn beste leeskeesjes!

Maar goed, ik ben een positief ingesteld mens, dus ik ga uit van het motto: 'beter een half ei, dan een lege dop'. Eén reactie is beter dan geen reactie, nietwaar? En eerlijk is eerlijk, die reactie was behoorlijk op niveau. Wat zeg ik, die reactie legde de lat zelfs erg hoog. Of ik mijn bescheiden blogs niet wat meer kon schrijven in de stijl van HJA Hofland. Doorwrocht, spitsvondig, uitgediept, verrassend en inhoudelijk. 
Nou, ik ga mijn best doen maar ik kan niets garanderen. Wie zegt dat Hebban dergelijke column-achtige blogs wel toestaat? En wie zegt dat de lezers er op zitten te wachten, hier op Hebban? Maar goed, ik wil mijn best echt wel doen. Eens kijken of ik inhoudelijk, stijlvol en verrassend kan zijn.

Wordt vervolgd!

Lees verder op mijn site

Reacties op: De schrijver heeft antwoord

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken