Bronja Hoffschlag Auteur

Blogpost: Bronja Hoffschlag

'De Skinner Methode' - Sneak Preview 3

Nu ‘De Skinner Methode’ helemaal op papier staat en we alleen nog met zijn vieren zitten te muggenziften over komma’s en een verdwaalde spel- of typefout, die mijn zes herschrijfrondes heeft weten te overleven, kan ik het hoofdstuk ‘Project X II’ afsluiten. Mochten jullie je zorgen maken dat ik in een groot, zwart gat val, don’t worry. Ik trakteer mezelf op een welverdiende vakantie, waarin ik een deel van de 263 boeken kan lezen, waar ik de afgelopen vier jaar niet aan toe ben gekomen. Daarnaast heeft de metalband Burning me teruggevraagd voor een nieuw project, nadat we samen ‘Razors and Reasons’ schreven, dus mijn zomer wordt in ieder geval erg rock ’n roll. 

Wat nu aanbreekt is de periode tussen ‘manuscript klaar’ en ‘boek’, een soort niemandsland voor schrijvers. Het is er wel, maar het is er niet. Bij ‘De Dode Kamer’ en ‘Snuff’ was dat ook zo. Toen werd het pas echt op het moment dat ik een doos uitdeelexemplaren ontving uit handen van een pakketbezorger. Deze keer gaan we voor het ‘echie’ en komt er een boekpresentatie (waarover later meer). 

Vanmiddag sloeg ik de proefdruk van ‘DSM’ voor de laatste keer dicht. Het blijft een vreemd gevoel om een boek echt af te ronden, het moment te kiezen waarop je niets meer verandert. Nu wacht ik ongeduldig op de dag, waarop mijn lezers lekker kunnen gaan mee puzzelen met mijn hoofdpersonen. 

Op het hele boek zullen jullie nog even moeten wachten tot augustus, maar zoals beloofd heb ik nog een derde sneak preview.

Klik hier voor sneak preview #3: http://bronjahoffschlag.nl/Resources/De-Skinner-Methode-F9-II-I-00-3.pdf

Reacties op: 'De Skinner Methode' - Sneak Preview 3

Gesponsorde boeken