Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

De spanning loopt op!

Ja, lieve leeskeesjes, de spanning loopt aardig op, en niet alleen bij de leden van mijn proefleesgroep. Zij krijgen namelijk komende week, zo rond Hemelvaart, hun exemplaar van mijn nieuwe boek in hun brievenbus ter beoordeling. Niet alleen mogen zij zeggen wat ze er van vinden en waarom, maar ze mogen mij ook helpen met het verzinnen van een goede titel. Dat betekent voor hen hopelijk heel veel leesplezier, maar voor mij de komende dagen nog heel veel werk om met name de lay-out een beetje mooi te maken. Het verhaal is dan wel af, maar je wilt dat als schrijver natuurlijk ook een beetje mooi presenteren.

Een en ander roept bij mij vanzelfsprekend een gezonde spanning op. Ik ben dan wel tevreden over mijn verhaal, maar wat gaan de lezers van mijn leesgroep er van zeggen? Vinden zij het praal, of faal? Over een tijdje weet ik het. En jullie ook, want ik deel het met jullie.

Stay tuned! 

Reacties op: De spanning loopt op!

Gesponsorde boeken