Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Els Boot Auteur

Blogpost: Els Boot

De Verdwijning

Zojuist is mijn tweede roman verschenen, uitgegeven in eigen beheer. 

De Verdwijning is het verhaal van de jonge journaliste Lisa. Zij is net gescheiden van haar partner waar zij duidelijk onder gebukt gaat. Voor haar werk krijgt zij de opdracht de echtgenote van de vijf jaar eerder, spoorloos verdwenen advocaat Bastiaan Premmer te interviewen. Lisa heeft grote moeite, de krachtige en excentrieke Josephine Premmer het hoofd te bieden en begrijpt niets van het verhaal dat Josephine haar vertelt. Langzaam wordt duidelijk dat Josephine een heel andere bedoeling heeft met het interview.
De Verdwijning is een verhaal over keuzes maken. In de drie delen van het boek ontmoet Lisa mensen die in eerste instantie niks met haar of haar leven te maken lijken te hebben. Maar niets is wat het lijkt.

Ik ben dit boek begonnen te schrijven op het moment dat mijn oudste dochter een moeilijke tijd doorbracht. Maar gaande het schrijven bleek  het thema van het verhaal eigenlijk voor iedereen, dus zeker ook voor mij, van belang.

De cover is een aquarel van mijn opa die treffend de sfeer van het boek toont. 
In tegenstelling tot wat lijkt is het nadrukkelijk geen thriller.




Lees verder op mijn site

Reacties op: De Verdwijning