Ibolya Moor Auteur

Blogpost: Ibolya Moor

De Vloek van de Hongaarse familie Moór

Misschien is dit de dag om mezelf hier te introduceren. In ieder geval heb ik wel sterk de behoefte hiertoe. Twee jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven van de Vloek van de Hongaarse familie Moór. Voor mij was het een logisch uitvloeisel van een passie voor schrijven en lezen. Omdat ik twee jaar geleden door een nekhernia eigenlijk niets meer kon doen, heb ik de pen gepakt en ben ik begonnen. Aanleiding voor dit boek is mijn eigen levensloop, maar ook mijn enorme fantasie. Daarbij had ik ook enorm veel kennis opgedaan op het gebied van wetenschap, spiritualiteit en de geschiedenis van Hongarije. Voor meer informatie over mijzelf verwijs ik je naar mijn website .

Belangrijk was dat ik deze kennis zo graag wilde delen, maar niet in de droge vorm. Nou dat hoeft ook helemaal niet, want de woorden vloeiden uit mijn pen. Het schrijfproces zelf vind ik nog steeds best intensief en ik moet het steeds in partjes hakken. Jammer genoeg heb ik niet de energie om eens heerlijk dagen achter elkaar te schrijven, maar moet ik soms echt even een paar dagen stoppen om mijn lijf en geest rust te gunnen.  

Aan de andere kant neem ik in deze pauzes de kans waar om eens zelf te gaan lezen voor deze hebban leesclub. Het is heerlijk om eens met het oog van de lezer te kijken hoe anderen schrijven en ik leer er ook nog dagelijks van. Op dit moment ben ik het negende gebod van Chris Houtman aan het lezen en vind veel connectie tussen zijn insteek en mijn onderwerp. Volgens mij wil hij graag een breder publiek kennis laten maken met oude wijsheden die voor ons mensen al eeuwen verborgen zijn gehouden. Dit is ook mijn doel, al gebruik ik daarvoor mijn eigen ervaring. Dat is dat er op mijn Hongaarse familie een Vloek rust en dat deze opgelost moet worden. Hiervoor duik ik in de geschiedenis van Hongarije, wetenschap en esoterie. Kortom het is een onderwerp dat mij mateloos intrigeert. Verder hoop ik op deze manier een bijdrage te leveren aan het onthullen van bepaalde mystieke zaken.

Op dit moment ben ik mijn handmatig geschreven versie aan het herschrijven in de computer.  De komende tijd heb ik daar mijn focus op. Mocht je geinteresserd zijn in dit onderwerp dan nodig ik je van harte uit om mijn blogs te lezen. Hierin vertel en zal ik je steeds bijkletsen over de stand van zaken omtrent mijn boek, maar ook mijn interesses, boeken die ik aan het lezen ben, welke auteurs ik bewonder en wat ik nog dagelijks bijleer.
Lees verder op mijn site

Reacties op: De Vloek van de Hongaarse familie Moór