Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Kim Moelands Auteur

Blogpost: Kim Moelands

De vrouw in de spiegel verschijnt eerder

Kim Moelands heeft met haar nieuwste thriller DE VROUW IN DE SPIEGEL een adembenemende thriller geschreven geïnspireerd door een waargebeurde zaak. Van 2002 tot 2003 werd Campina afgeperst, waarbij consumenten ziek werden door het eten van vergiftigde toetjes. In het boek stort de hoofdpersoon, brigadier Tess Westerhout, zich samen met haar collega's op  soortgelijke afpersingszaak. DE VROUW IN DE SPIEGEL is gedurfd, meeslepend, aangrijpend, angstaanjagend en verrassend. Bij tijden hard, maar vooral toch ook heel erg menselijk.

Twee weken nadat zuivelbedrijf Latté een dreigbrief ontvangt waarin tweehonderdduizend euro wordt geëist, valt het eerste slachtoffer door spijkers in een pak yoghurt. Brigadier Tess Westerhout stort zich op de zaak en komt op het spoor van Charlie ‘de Rat’ Zwols, die een straf uitzit voor een eerdere afpersingszaak. Charlie lijkt Tess en haar collega Vincent verder te kunnen helpen, maar hij eist voor zijn medewerking een wederdienst van Tess. Om aan antwoorden te komen, zal Tess een levensgevaarlijk spel met hem moeten spelen. En Charlie blijkt angstvallig veel over Tess te weten.

Intussen gaat de afperser steeds verder waardoor er nieuwe slachtoffers vallen...

Titel: De vrouw in de spiegel | Auteur: Kim Moelands 

Prijs: € 17,95 (introductieprijs € 15,- 24 maart tot 24 juni 2015) | ɪsʙɴ: 978 94 005 0576 6 | Verschijnt: 24 maart 2015

**** Kim Moelands trekt alles, maar dan ook werkelijk alles uit de kast, met als resultaat een pageturner van jewelste.
— HEBBAN CRIMEZONE over DE VROUW IN DE SPIEGEL

Een zinderend sensuele thriller met een fraaie twist aan het einde.
— DE TELEGRAAF over WEERLOOS

VERDIEPING X is een superspannende must-readthriller. Hopelijk houdt Moelands dit niveau vast en blijft ze in de toekomst met nog meer spannende thrillers verrassen.
— TUBANTIA over VERDIEPING X

Kim Moelands schrijft in staccato, rauw, sexy en gedurfd. Saskia Noort heeft er een concurrent bij.
— Peter Kuijt, recensent Hebban Crimezone over WEERLOOS ***

VERDIEPING X is gewoon een lekkere thriller, die erom vraagt in één ruk uitgelezen te worden.
— VN's DETECTIVE & THRILLERGIDS over VERDIEPING X


Reacties op: De vrouw in de spiegel verschijnt eerder