EngelinaFenn Auteur

Blogpost: EngelinaFenn

De wereld in!

Oh, dit moet ik écht even met jullie delen! Lees: stuiterdestuiterBinnen een week na mijn boekpresentatie ligt mijn boek "ontsnapt aan de dood" al fysiek in vier boekenwinkels. Waarvan twee in Groningen en twee winkels in Lelystad. Man, dat voelt zo gaaf. Ik doe een dansje, dans je met mij mee. Gezellig toch?Volgende week ga ik twee rondes doen langs andere boekenwinkels, want dit smaakt uiteraard naar meer... Afhankelijk van vervoer beperkt mijn snelheid een beetje, het mag echter de pret niet drukken. Mijn webshop is er ook nog en die loopt gestaag door.Wil jij ook graag een gesigneerd exemplaar? Deze kan je HIER bestellen en ik stuur hem je zo spoedig mogelijk op.

Bekijk hier mijn boektrailer:


Laat je in een reactie weten wat je ervan vindt?Volg je mij al op Facebook. Nee, wat jammer. Je kunt mij hier vinden. Als je dan ook toevallig Instagram hebt, dan ben je welkom om mij te volgen.Er gaat een hele nieuwe onbekende wereld voor mij open en ik ben op ontdekkingstocht zeg maar...

Laat gerust een reactie achter.Voor nu wens ik iedereen een heel fijn weekend, ik stuiter nog wel even door...

Lees verder op mijn site

Reacties op: De wereld in!

Gesponsorde boeken