FCALLENS Auteur

Blogpost: FCALLENS

De Wraak van Ereshkigal - een catastrofale pandemie teistert de wereld

Blij dat ik m’n eerste roman mag voorstellen!

Ik was al lang aan het broeden op een verhaal dat de Soemerische mythe van ‘Inanna's afdaling in de onderwereld’ zou bevatten. In 2012 schreef ik de eerste synopsis. Na positieve beoordelingen, werkte ik dit gegeven verder uit tot een volwaardige roman.

Het verhaal: Sarah en Ralph zijn een gelukkig koppel in Boston. Sarah probeert zwanger te geraken, maar slaagt daar niet meteen in. Na een hormonenkuur en een miskraam blijkt Sarah onvruchtbaar te zijn geworden. Ze is niet de enige. Er is een wereldwijde epidemie aan de gang die vrouwen onvruchtbaar maakt. De mensheid dreigt op termijn uit te sterven. De gedreven epidemioloog Shira Fox zoekt wanhopig naar de oorzaak en een oplossing, die ver in het verleden is te vinden.

In dit boek combineer ik wetenschappen, cultuur en geschiedenis tot een spannend verhaal, met unieke personages, dat de lezer doet nadenken over het onderwerp. M’n pseudoniem is Carl T. Seaborn.

Het boek is te verkrijgen aan 18 Euro via de website van uitgeverij aquaZZ: https://www.aquazz.com/DE-WRAAK-VAN-ERESHKIGAL-%7C-Carl-T.-Seaborn. Of via bol.com.

Nadat je het boek gelezen hebt, mag je steeds een review schrijven op bol.com:https://www.bol.com/nl/p/de-wraak-van-ereshkigal/9300000007406820/?bltgh=vYnCD2C-zV6-VjKKDsZEWw.lD6kalpbvZzrjyJwITxGtQ_0_3.4.ProductPage

Met veel genoegen maakte ik ook een boektrailer op YouTube: https://youtu.be/e5Z-0s95m7w


Lees verder op mijn site

Reacties op: De Wraak van Ereshkigal - een catastrofale pandemie teistert de wereld

De wraak van Ereshkigal - Carl t. Seaborn Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken