Blogpost: BookloverSaphira

DE ZALIGEN EEN VERRASSEND BOEK.

***************************************RECENSIE*********************************** 

DE ZALIGEN 


Via uitgeverij Ambilicios heb ik het boek 'De Zaligen'als recensie-exemplaar mogen ontvangen. Dit is voor mij een eer om het boek te mogen recenseren. 'De Zaligen' is geschreven door Robert Beernink. Ik zal hen even aan jullie voorstellen. 


ROBERT BEERNINK


20180726_080148.jpg 

Robert Beernink is verhalenschrijver en columnist met een luchtige, onverbloemd relativerende en tragi-hilarische fileerpen. Daarnaast heeft hij een omvangrijk oeuvre lied- en toneelteksten op zijn naam staan. 


 ****************************************************************************** 


DE ZALIGEN


  9200000092779129.jpg 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK.

Schrijver Bendrik Freek wordt achtervolgd door zijn lezers. Hij vindt toevlucht op het Landgoed Heem, waar wetenschappers en vrijdenkers de geheimen van de universele harmonie proberen te ontrafelen.  Tegelijkertijd zoeken de met uitsterven bedreigde Soulmates even genadeloos als nietsontziend naar de succesformule voor het eeuwige leven. Een treffen lijkt slechts een kwestie van tijd en de beslissende slag om leven of dood onafwendbaar.  De sagenrijke Lage Landen vormen het magische decor voor dit fantasieverhaal vol intrigerende vraagstukken, bijzondere personages en bloedstollende spanning.     

PRIJS VAN HET BOEK  € 19.95

ISBN-NUMMER  9789492551306 


***********************************************************************************

MENING

Mijn eerste indruk: het boek heeft een interessante cover met een mysterieuze tekst … Alles is elders …. Dit gaf mij extra aandacht om dit boek te lezen. Het boek zelf heeft een hoeveelheid van mooie 295 pagina's. Ik zou dit boek oppakken in de winkel door de spannende en mysterieuze uitstraling.

Het verhaal zelf: de schrijver laat elk hoofdstuk met een A beginnen. Hij heeft een schrijfwijze waar ik even aan moest wennen, maar zeker niet storend. Hoe verder je in het verhaal komt hoe fijner het verhaal leest. Het boek heeft voldoende spanning en bijzondere personages. Ik kan mij goed verplaatsen in de hoofdpersoon, de buitenstaander, een eenling die niet geaccepteerd word. Hij is sterk persoon die goed word neergezet. Het bijzondere aan dit boek is dat de schrijver humor, fantasie, horror en thriller in één verhaal weet te verwerken. Dit maakt het verhaal spannend en het heeft een opbouwend goed plot. Dit boek is fictie maar gaf mij toch een echt gevoel.

Ik zal dit boek zeker aanraden en kijk uit naar meer werk van deze schrijver. 

STERREN 

Ik geef dit boek 4 sterren. 

BOOKLOVERSAPHIRA


Lees verder op mijn site

Reacties op: DE ZALIGEN EEN VERRASSEND BOEK.

Gesponsorde boeken