LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

De zoete kunst van het nietsdoen

'Jullie zijn goed bezig zeg. Dat wordt een pracht van een zandkasteel. Mijn zoontje wil vragen of hij mag helpen. Hij durft niet zo goed, dus heeft hij mij erop afgestuurd.'
'Ja natuurlijk mag hij helpen. Graag zelfs. Dan kan ik weer even volwassen dingen doen.'
'Nou, dat hoef je voor mij niet te doen hoor. Ik vind het juist leuk als een vrouw zo opgaat in het spelen met haar kind. We zijn tenslotte in ons hart allemaal nog kleine jongens en meisjes.'

(Fragment uit Schaduwkracht)

Het is vakantie en er komt zelfs een hittegolf aan. Een ideaal moment om lekker te ontspannen. De Italianen hebben er zelfs een speciale uitdrukking voor: "Dolce far niente" ofwel het zoete nietsdoen. Zoek de schaduw op en plof neer op je loungebank of in de hangmat met een goed boek. Schaduwkracht is te bestellen via mijn website, in veel bibliotheken, alle online winkels en in je plaatselijke boekenwinkel.

946e458f29cf7afbc42db05b0228b38f.jpg
Lees verder op mijn site

Reacties op: De zoete kunst van het nietsdoen

Gesponsorde boeken