Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Deel 2 van de Hypernachtserie is onderweg

Het is allemaal nog heel erg vers en pril - ik heb nog geen naam of deadline, laat staan een glossy cover - maar het is wél officieel: ik ben begonnen aan het schrijven van deel 2 van de Hypernachtserie. De opvolger van Asverze, deel 1 van de Hypernachtserie, komt er dus aan! Goed nieuws, lijkt me, voor iedereen die heeft genoten van Asverze. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte van de voortgang. En zal ik af en toe een paar mooie of spraakmakende teasers uit deel 2 delen met de wereld. Hoe leuk is dat?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Deel 2 van de Hypernachtserie is onderweg

Asverze - Erik Le Romancier Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken