Ibolya Moor Auteur

Blogpost: Ibolya Moor

Deel tekst van de achterflap is bekend!

Vandaag kreeg ik te maken met iemand die net deed alsof ik niet van wetenschap hou. Dat kwam behoorlijk hard aan, want ik hou juist ervan om zaken wetenschappelijk te verklaren. Dat geeft houvast en op deze manier kan ik het begrijpen. En ik denk dat meer mensen dat hebben. Het boek waar ik het afgelopen jaar hard aan heb gewerkt gaat  over het verklaren van spirituele zaken aan de hand van de wetenschap. Misvattingen over mensen zijn gauw gemaakt, dat merkte ik vandaag maar weer. 

Ondanks dat er op persoonlijk vlak afgelopen jaar veel aan de hand was heb ik elke dag trouw aan mijn boek gewerkt. Het is voor mijn idee belangrijk om zoveel mogelijk mensen te informeren en wat is er dan leuker om dat dan in de vorm van een spannende thriller te doen?  

Vandaag heb ik definitief het eerste deel van de tekst op de achterflap klaar. De grafische vormgeving van de omslag is op een paar puntjes na ook klaar. De tekst van de biografie gaat nog wel veranderen. Het verhaal ligt bij 3 proeflezers en de redigeerronde is achter de rug. Dat vond ik een blog waard.

Op de cover, die ik voor de vormgeving hierbij doe, komt de volgende tekst te staan:

De vader van de zesjarige Ibolya verdwijnt spoorloos. Na 25 jaar duikt haar weer in haar leven op. Hij vertelt dat er een vloek op de familie rust: een ongelukkig leven met een vroegtijdige dood. Omdat hij de vloek niet heeft kunnen oplossen, vraagt hij aan Ibolya dit op zich te nemen. De nuchtere Ibolya heeft een hekel aan mysteries. Ze gelooft helemaal niet in het bovennatuurlijke en twijfelt of de vloek überhaupt bestaat. Maar als er akelige dingen gebeuren, kan ze niet anders dan zich in de spirituele wereld verdiepen, op zoek naar een oplossing.Gebaseerd op een waargebeurd verhaal. 


Vind je het leuk om iets meer over mij en het boek te weten neem dan een kijkje op mijn nieuwste website of schrijf je vrijblijvend in op de intekenlijst (ja ook de website is helemaal op de schop genomen) of volg mij op social media.d783b948d77e03d7179954ae1554e027.png










Lees verder op mijn site

Reacties op: Deel tekst van de achterflap is bekend!