Patricia van der Broek Auteur

Blogpost: Patricia van der Broek

Derde druk Dodelijk Bedrog

Net op het moment dat ik dacht dat de aandacht voor Dodelijk Bedrog minder werd, kreeg ik ineens weer verzoeken om lezingen. Zo ben ik, samen met nog een aantal andere vrouwelijke auteurs, gevraagd voor de netwerkbijeenkomst van Vrouw en Visie op dinsdagavond 5 april. Speciaal op deze avond bied ik de dan net verschenen derde druk van Dodelijk Bedrog tegen sterk gereduceerd tarief aan. Tijdens een forumdiscussie worden we aan de tand gevoeld over onze boeken en hoe ze tot stand zijn gekomen. Ook Sarena Solari is aanwezig om haar Italiaanse bakboek te promoteren. De avond in Cultuurhuis Winschoten is gratis voor leden en kost 7,50 voor niet-leden. Meer informatie vind je hier: evenement Vrouw en Visie

Lees verder op mijn site

Reacties op: Derde druk Dodelijk Bedrog

Gesponsorde boeken