Blogpost: BookloverSaphira

DEX, EEN HEERLIJK BOEK

***********************************RECENSIE*********************************** 

DEX  

Ik heb het heerlijke eerste deel 'DEX' van de WWW boekenreeks van Miranda Hillers gelezen. Ik ben al bekend met haar schrijfwerk door de geweldige 'BLINGG 'serie. Ik zal de schrijfster eerst aan jullie voorstellen. 

MIRANDA HILLERS

 1cc29f_c7710874e33d4160b100bb36e49a0b77.webp

Met veel passie en liefde schrijft Miranda Hillers romantische verhalen met een twist. Ze draaien om de liefde gecombineerd met drama.Op jonge leeftijd verslond Miranda bijna alles wat er te lezen viel. Later hield ze dagboeken bij en schreef ze over de belevenissen van het stappen met haar vriendinnen inclusief de nodige liefdesperikelen. Met name die periode heeft haar een paar jaar geleden gedreven tot het schrijven van de Blingg en WWW-serie.  DE BOEKEN VAN DE BLINGG REEKS. Een echte aanrader.


20180613_104140.jpg

DE BOEKEN VAN DE WWW REEKS.

20180613_104127.jpg

Al haar boeken en e-books zijn bestsellers in het New Adult genre. 


********************************************************************************** 

DEX

9200000065138630.jpg 

BESCHRIJVING VAN HET BOEK.

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost zijn. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, prachtige blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.'Het zou zo eenvoudig moeten zijn. Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn. Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden. Ik ben niet goed genoeg voor haar. Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar. Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen. Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes'.

 PRIJS VAN HET BOEK  € 18,95

PRIJS VAN HET E-BOOK   € 4,95    

*********************************************************************************** 

MENING 

De WWW boekenreeks is een vierdelige serie over Dex, Kai, Liam en Collin. De mannen zijn allen vrouwengek, flirten graag en nemen het ervan. Je leeft tenslotte maar één keer.
Wanneer ze de ware tegen komen, denken ze de buit al gauw binnen te hebben. 
Of dat zo heel makkelijk gaat is nog maar de vraag.

Mijn eerste indruk van het boek: wat een lekkere cover, en hij komt aantrekkelijk over. Door de felle blauwe naam valt het boek goed op in de winkel en met zo een mooie man erbij helemaal. Het boek zelf is niet zo dik, 310 bladzijden, maar voor een New Adult goed genoeg.

Het eerste deel 'DEX' heb ik met veel plezier gelezen. De schrijfster heeft een vlotte schrijfwijze, waardoor het boek fijn leest en moeilijk weg te leggen is. Ik had hierdoor het boek ook al in twee dagen uit. De hoofdkarakters Dex en Mila zijn goed uitgewerkt, van mij persoonlijk had Mila iets beter beschreven mogen worden. Dit haalt niet weg dat dat ik mij eigen erg goed in hun kon plaatsen. Het verhaal heeft een leuke verhaallijn met een goede hoeveelheid erotiek. Een echte love story. Een fijn boek voor even tussendoor. 

Dit eerste boek van de WWW boekenreeks is een echte aanrader voor de New Adult lezers.

Ik kan niet wachten om te beginnen in het volgende deel 'KAI'. 

STERREN 

Ik geef dit boek 4 sterren 

BOOKLOVERSAPHIRA 


Lees verder op mijn site

Reacties op: DEX, EEN HEERLIJK BOEK

Gesponsorde boeken