Blogpost: IlonaLeest

'Deze is voor jou' - Daphne Deckers

797d64181350e0c1deaa8885fe05e4ed.jpgVandaag las ik Deze is voor jou van Daphne Deckers, haar nieuwste comlumnbundel. Deckers schrijft wekelijks een column voor het zaterdag-magazine Vrouw van de Telegraaf. Alhoewel ik het in Deze is voor jou niet precies terug kon vinden ga ik ervan uit dat deze columns dus al eerder in dat magazine verschenen zijn en dat de beste / leukste gebundeld zijn in Deze is voor jou.  Leuke toevoeging: er staan foto’s in het boek die bij de tekst passen.

Titel: Deze is voor jou
Auteur: Daphne Deckers
ISBN: 9789044349009
Uitgeverij: The House of Books (Overamstel uitgevers)

[...]

Het leukst vind ik de columns over haar gezin. Deckers beschrijft bijvoorbeeld de vakanties waar zij en haar man zich soms voelen als de firma “Haal & Betaal” of dat haar dochter vindt dat ze social media niet op de goede manier gebruikt (veel te veel tekst op Instagram, bijvoorbeeld). Deckers schrijft over hele actuele dingen die nu nog relevant zijn maar waarschijnlijk over een jaar of vijf enkel nostalgische gevoelens oproepen, zoals apps als Candy Crush en Clash of Clans. Zelf is Deckers heel actief op Instagram, waar ze regelmatig een foto van haarzelf of haar gezin plaatst (met inderdaad wel heel veel tekst eronder, dat ben ik met haar dochter Emma eens).

Fijn aan Deze is voor jou is dat het heel mooi vormgegeven is. Het voelt echt alsof je kwaliteit in je handen hebt. De pagina’s lijken bijna te glanzen en voelen dik en stevig aan. Dat is zeker belangrijk omdat er veel foto’s in Deze is voor jou staan. Niet dat je het verhaal niet zou begrijpen zonder de foto’s, maar... LEES VERDER OP https://ilonaleest.wordpress.com/2015/12/24/deze-is-voor-jou-daphne-deckers/ !Lees verder op mijn site

Reacties op: 'Deze is voor jou' - Daphne Deckers

Gesponsorde boeken