Pepper Kay Auteur

Blogpost: Pepper Kay

Dilemma

De maand augustus is alweer bijna voorbij. Hoe snel is dat niet gegaan. Ik kan mij herinneren dat het gisteren mei was en eergisteren februari. Tijd is dan wel niet lineair, maar het lijkt wel alsof de dagen sneller gaan naarmate de jaren verstrijken.

Een gevolg hiervan is dat ik het idee heb dat de tijd mij door de vingers glipt. Gaan er soms minder uren in een dag? Zo voelt het in ieder geval wel. Ik ga slapen en een halfuur eerder is het weer ochtend. En ik heb nog zo veel te doen, zo veel te vertellen. Want, nu mijn thriller Retour Spitsbergen is afgerond, uitgebracht en overal te koop is, wordt het tijd om mij bezig te houden met nieuwe verhalen. Daar spoken er drie van door mijn hoofd: een thriller, een science fiction-verhaal en een novelle die gebaseerd is op waargebeurde feiten.

Op dit moment schrijf ik aan alle drie tegelijk. Nou ja, niet letterlijk natuurlijk, want dan zou ik drie paar hersenen, drie paar handen en drie notebooks moeten hebben, waarvan die laatste drie nog niet eens het probleem zouden zijn. Maar toch, drie verhalen die mij continu bezighouden en waarvan de personages allemaal aan mij trekken en soms zelfs schreeuwen om aandacht.

Het wordt echter pas echt lastig wanneer ik bezig ben met mijn novelle en er ineens een stel buitenaardse wezens ten tonele verschijnt. Lekker geloofwaardig. Ik zal dus binnenkort met mijn personages in conclaaf moeten en een keuze moeten maken welk verhaal voorrang krijgt. Dat zullen ze niet leuk vinden. Wat een dilemma...

Reacties op: Dilemma

Gesponsorde boeken