Yvonne Franssen Auteur

Blogpost: Yvonne Franssen

Dit is niet echt een blog...

... maar meer een langgerekte uitroep van vreugde. Want WOW!! Dit is héél bijzonder!! 

Er verschijnen jaarlijks meer dan 25.000 nieuwe boeken in Nederland, in 2019 zelfs meer dan 30.000.
Jullie weten allemaal dat op Hebban dagelijks een ranking wordt bijgehouden van de 10.000 populairste boeken. Dat lijkt heel veel, maar als je even naar de cijfers hierboven kijkt, is dat dus maar een fractie van het aanbod. 

Omdat Kamer 305 alweer een tijdje in de top 100 staat, check ik de ranking van mijn jongste thriller regelmatig (en pieker ik me suf hoe ik jullie ertoe kan bewegen het boek niet alleen te lezen en te beoordelen, maar óók een fijne recensie te schrijven, want dat helpt enorm, rankingtechnisch gezien)
Vandaag toetste ik echter voor de aardigheid de titels van mijn overige vier thillers ook in, en tot mijn grote verbazing en blijdschap staan ze alle vijf in de lijst! En dat vind ik dus héél bijzonder!

Nu bovendien ook nog de boekenweek bijna van start gaat, vraagt dat om een leuke actie! Wordt vervolgd... 


80b281dcca707d0ca3f0af6e1f8ee4fb.jpg

Reacties op: Dit is niet echt een blog...

Gesponsorde boeken