Esther Auteur

Blogpost: Esther

Drank en drugs tijdens kerst?

25-12-2018 door Esther 2 reacties
Drank en drugs tijdens kerst?

Kerst is het feest van de liefde. Van het licht. En van samenzijn en relatie. Maar als drank- en drugs gebruik  een centrale rol speelt in jouw kerstfeest? Wat nu eens als jouw kerst helemaal niet zo gezellig is? Omdat jezelf gebruikt of je partner? Zoek dan hulp! Wacht niet langer af en pak iedere hulp aan die je kunt vinden.

Stap niet in de valkuil, ik stop morgen wel. Er kan een dag komen waarop er geen morgen meer is. Je bent niet meer jezelf. Je hebt het niet in de hand. Het is jou de baas. En als je er niets aan doet ga je er misschien wel aan kapot. Zijn het jouw dierbaren die met lege handen achter blijven. Vol vragen. Zich schuldig voelend over het feit dat ze jou niet konden redden. Zich schamen. Boos zijn. Verdrietig zijn. Denk daaraan als je weer naar de fles wilt grijpen. Of een joint wilt nemen. Zelfs al ben je in de fase waarin het allemaal nog zo onschuldig lijkt. Stop ermee! NU! Vandaag. Nu het nog kan..

Vanaf 16 maart 2019 zal het boek getiteld “ Liefde door scherven heen” verschijnen. Het is een verhaal over hoe verslaving je leven kapot kan maken. Hoe het alles van je afneemt tot je niets overhoudt. Het is een verhaal dat je niet in de koude kleren zal gaan zitten. Het is namelijk mijn verhaal!Wil je meer weten over mijn boek? Dat kan!

Binnenkort is alles te lezen over mijn boek op Facebook, Linkedin, Twitter, Instagram en via de website die half februari gelanceerd gaat worden.“ Liefde door scherven heen” zal vanaf 16 maart te koop zijn via Scholten Uitgeverij www.scholtenuitgeverij.nl en natuurlijk via bol.com en uw reguliere boekhandel Heijink in Hardenberg of weghalen bij uw eigen bekende boekhandel. 

Wees zuinig op jezelf en elkaar!

Warme groet,Esther Scholten

Reacties op: Drank en drugs tijdens kerst?

Gesponsorde boeken