Blogpost: Dreaming of Books

Dreaming of Books

Al voor geruime tijd ben ik dol op lezen. Wie niet zou je zeggen? Zeker niet als je op een site als Hebban.nl komt? Ik besloot afgelopen november daarom om een boekenblog te beginnen onder de naam: Dreaming of Books. Op zich een kleine blog, ik plaats namelijk in mijn eentje berichten en heb totaal geen verstand van het invullen of oppimpen van de site, maar daar gaat het mij niet om. Waar het mij met name om gaat is het verspreiden van de boekenliefde. Hoe kan je dat nou beter doen dan zo nu en dan een recensie te plaatsen, tips uit te delen, maar in mijn geval ook mijn boekenkast van tijd tot tijd te showen. Ook houd ik er wel eens van om een boekenbox te unboxen via een blog.

Ben jij ook iemand die het leuk vind om de boekenliefde te helpen verspreiden? Heb je geen blog (of wel) en lijkt het je leuk om mee te helpen met het schrijven van een blogpost! Neem dan vooral ook contact op! Samen kunnen we even kijken hoe of wat en wie weet werken wij binnenkort wel samen om een blog te onderhouden. Ik vind het namelijk leuk om samen aan een blog te werken voor nieuwe inspiratie, maar ook om onderling ideen uit te wisselen en gewoon eens leuk samen over boeken te praten. Wil je liever eens een keer een gastblog schrijven, kan ook! 

Ben je alleen nieuwsgierig naar wat ik schrijf of heb je tips? Neem dan vooral ook contact op!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Dreaming of Books

Gesponsorde boeken