Janine van der Hulst-Veerman Auteur

Blogpost: Janine van der Hulst-Veerman

Drie keer getest: vegetarisch vlees

b5cc19493fb095e32f48482f9944939b.jpgHet allerliefst eet ik helemaal vegetarisch, maar in een huishouden waar vlees op het menu erg wordt gewaardeerd, lukt dat niet altijd. Toch maak ik regelmatig vegetarische gerechten en dan is het de kunst de gerechten zo te maken, dat het vlees niet wordt gemist, oftewel dat het vegetarische vlees niet uit het gerecht wordt gevist. Als ik zie dat een van mijn kinderen de stukjes met een onsmakelijk gezicht aan de kant van zijn bord schuift, heb ik voor mijn gevoel gefaald. Ik voel het als mijn verantwoording een gezonde en volledige maaltijd op tafel te zetten en als er dan een gedeelte niet wordt opgegeten, geeft me dat niet bepaald een voldaan gevoel. Dus, wordt de uitdaging steeds groter en moet ik steeds harder mijn best doen om het vegetarische gerecht zo te maken dat het met smaak wordt gegeten. Het is geen probleem bij een drieluik gerecht als aardappels, groenten en vlees, want in plaats van het stukje vlees bak ik voor mezelf iets vegetarisch. Het probleem ontstaat bij roerbakgerechten en laat ik dat nou zo graag klaarmaken!
Verder lezen...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Drie keer getest: vegetarisch vlees

Gesponsorde boeken